Maling af vægge og lofter

Leder du efter en kompetent maler til maling af vægge og lofter?

Har du en enkelt væg, som du kunne tænke dig at få malet i en bestemt farve?

Skal du have malet alle væggene i din bolig for vedligeholdelse?

Så er Malermester Flemming Olsen klar til at varetage din opgave.

 Vi har mere end 20 års erfaring inden for malerfaget og denne type opgave.

Maling af væg og loft til gode priser

Vi tilbyder maling af væg og loft til konkurrencedygtige priser. Uanset om du skal have malet vægge eller lofter, er det vigtig, at du anvender en maling, der passer til det enkelte rum. Vi sørger for at væggene, får den rigtige behandling og glans, så de bliver så gode som nye.

Hos Malermester Flemming Olsen rådgiver vi dig i forhold til valg af alt fra farver og nuancer, til malingstyper og slidstyrke. Uanset om du skal flytte fra din bolig, blot ønsker en opfriskning, eller du er træt af farverne, så kvikker nymalede vægge og lofter hele dit hjem op.

Hos malermester Flemming Olsen bruger vi kun maling af topkvalitet, som er mere slidstærkt og nemmere at rengøre. Derudover sikrer det et flot og holdbart resultat uden malerstriber. Vi tilbyder vi også fuldspartling samt opsætning af filt og væv.

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med maling af lofter og vægge.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på maling af dine lofter og din væg.
Kontakt os på mobil 24 23 68 61, eller på  maler.flemming@olsen.mail.dk. Du kan også med fordel udfylde vores formular her på siden.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud


      Spar 10% på din opgave

      Vil du spare penge på din maleropgave? Hvis du overlader planlægning af din maleropgave til os, således den passer ind i vores kalender – så krediterer vi med 10% rabat på din maleropgave.