Vi maler lejligheder

Søger du hjælp til maling af lejlighed? Så er du kommet til det rette malerfirma. Hos malermester Flemming Olsen har vi et tæt samarbejde med en række ejerforeninger og ejendomsselskaber, hvor vi sikrer en nem og hurtig overgang mellem nye lejere.

Derfor er vi et oplagt valg, når i har brug for et malerfirma til at sikre, at en lejlighed fremstår lækker og indbydende til den nye lejere.

Hos malermester Flemming Olsen udfører vi alle typer malerarbejde i både store og små lejligheder. Det gælder alt fra maling af vægge, lofter og træværk til spartelarbejde og opsætning af filt, væv og tapet i hele lejligheden eller i enkelt rum.

Vi servicerer i dag en del ejendomsselskaber med et samlede antal lejeboliger på mere end flere tusindende lejeboliger.
Derudover laver vi mange renoveringer og moderniseringer af lejligheder i København.

Vi maler blandt andet flyttelejligheder for:

 • Norhjem administration
 • Kereby
 • Deas
 • Ungbo Danmark

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få et tilbud på maling af lejligheder

  Om du er administrator for et boligselskab, der har brug for en fast aftale med et malerfirma, eller om du som privat bare har for et malerfirma til din lejlighed fordi du skal fraflytte den.

  Vi inspicerer alle lejligheder før vi går i gang og rapporterer behovet, så der ikke udføres overflødigt malerarbejde.

  På den måde kan vi sikre en skrap og konkurrencedygtig pris for gang til gang.

  Vi udfører også gerne malerarbejde på vedligeholdelseskonto.

  Maling af lejlighed pris

  Hvad koster maling af lejlighed? Ja, det er i virkeligheden et godt spørgsmål. og det kan være besværligt at svare på, før vi kender til din opgave. Der er nemlig utallige aspekter, detaljer og informationer der har indflydelse på vores pris. Alt fra størrelsen af din lejlighed, til hvilke materialer der skal anvendes til typen af selv opgaven. Som din maler i København, tilbyder vi nemlig også hjælp med opgaver som fuldspartling eller opsætning af gipsvægge. For at kunne give dig et reelt løsningsforslag, samt den reelle maling af lejlighed pris, kræver det først at vi har kendskab til din opgave.

  Vi anbefaler derfor altid, at du afklarer dig med dine behov, og fremfinder så mange informationer som overhovedet muligt, inden du kontakter os. Her beder vi dig overveje nogle af de følgende ting. Er det hele lejligheden der skal males? Hvor stort et areal skal males? Er der tale om vægge eller gulve? Har du paneler, dør og vindueskammer eller lignende områder du ønsker skal males? Jo flere informationer du kan dele med os, desto mere reelt og nøjagtigt bliver vores tilbud.

  Og som din malermester i København, er det vores første prioritet at sikre, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Vi stræber altid efter perfektion, og går gerne de ekstra skridt det kræver, at skabe sublime resultater og løsninger. I vores arbejde anvender vi kun de bedste materialer, og benytter kun de rette værktøjer. Dette skaber et hurtigt og effektivt arbejdsflow, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er efter alt din bolig, og som de fleste mennesker er hjemmet en af de absolut vigtigste aspekter af hverdagen. Derfor er intet andet end det bedste godt nok, og det kan ses på de resultater vi skaber.

  Vi kører ud i det meste af Storkøbenhavn

  Som din malermester i København står vi altid klar til at rådgive og vejlede, samt besvare alle spørgsmål du eventuelt måtte have. Ligeledes kommer vi også gerne ud til dig. Sammen kan vi her gennemgå lejligheden, og tale nærmere om alle dine ønsker, tanker og behov. Uanset om du ønsker at få skabt nyt liv og identitet i boligen, søger hjælp fra en erfaren malermester ved fraflytning af, står Malermester Flemming Olesen klar til at hjælpe dig.

  Kontakt os allerede i dig, og lad os få startet dit næste boligprojekt. Kontakt os allerede i dag. Vi udfører maleropgaver i det meste af Storkøbenhavn. 

  Ring til os på 24 23 68 61 eller send en mail på maler.flemming@olsen.mail.dk.

  Så sender vi et tilbud indenfor 24 timer.