Fuldspartling af væg og loft

Skal du bruge en professionel maler til fuldspartling og opsætning af væg og loft.

 Så er Malermester Flemming Olsen eksperter i netop denne opgave. 

Vi udfører opgaven for private såvel som for erhverv.

Fuldspartling af filt og væv til væg og loft

Med filt får du en flot og plan overflade, som er optimal beklædning til eventuel maling. 

Filt og væv er meget udbredte beklædninger, som man typisk spartler ud, hvor der eventuelt er ujævnheder. Vi har udført opsætning af filt i mange år, og vi ved derfor, hvordan det skal gøres. 

Vil du have opsat filt i din bolig, er vi klar til at hjælpe dig med et flot resultat, så du får pæne og nydelige vægge, der er klar til en omgang maling.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få et perfekt resultat på fuldspartling af væg og loft

  Når det kommer til opsætning af filt, er det vigtigt for slutresultatet, at det bliver udført perfekt. Ellers opstår der revner mellem pladerne, hvilket kan være uhensigtsmæssigt, når der efterfølgende skal spartles og males. 

  Derfor anbefaler vi, at du får et professionelt malerfirma som os, til at håndterer opgaven. Vi har den rette viden og ekspertise til at udføre det perfekt, så du ikke ender med grimme vægge, der skal renoveres. Vi har de rette værktøjer til projektet, og vi er yderst kvalitetsbevidste, i alt vi foretager os.

  Kontakt os

  Du er velkommen til at kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med fuldspartling af væg og loft eller filt.

  Vi giver gerne et uforpligtende skriftligt tilbud på fuldspartling og opsætning af filt. Kontakt os på mobil  24 23 68 61, mail maler.flemming@olsen.mail.dk  eller ved at udfylde vores formular