Maling af træværk

Hos Malermester Flemming Olsen har vi de rette kompetencer og erfaringer til maling af træværk.

Vi er et professionelt malerfirma, der har mere end 20 års erfaring med denne type malerarbejde.

Vi sørger for, at dit træværk får en opfriskning og kan levetidsforlænges mange år frem.

Hjælp til maling af træværk

Skal du have hjælp til maling af træværk, så står Malermester Flemming Olsen klar til at hjælpe dig. I vores arbejde benytter vi udelukkende produkter fra nogle af markedets absolut bedste leverandører.  Vi rådgiver dig naturligvis igennem hele projektet, således at vi altid opnår et godt resultat, som lever op til dine forventninger.

Vi har de rette kompetencer og erfaringer til at vælge den rette behandling og det rigtige produkt til netop din opgave.

Derfor kan du være helt tryg, når vi kommer ud til dig. Vi imødekommer altid vores kunders behov, så resultatet bliver som du ønsker det. Vi går nemlig aldrig på kompromis, og kører først hjem, når vi er helt færdige med arbejdet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Maling af udvendigt træværk

  Det er en god idé at få hjælp til maling af udvendigt træ. Fra tid til anden trænger det til fornyelse og beskyttelse mod vind og vejr. Vores hårde klima stiller store krav til behandlinger og materialevalg.

  Samtidig kan det være en tidskrævende opgave. Man skal tit op i højden for at male gavle og vindskeder, og dette kan være farligt og besværligt.

  Hos malermester Flemming Olsen opbygger vi selv de mest almindelige stilladser og har samarbejdspartner til de stilladsopgaver, vi ikke selv kan stå for. 

  Korrekt maling og behandling af udvendigt træværk kræver i mange tilfælde stor viden om valg af korrekt maling, for at opnå det bedste og mest holdbare resultat.

   

  maling af hegn

  Maling af indvendigt træværk

  Maling af indvendigt træværk kan være tidskrævende. Man kan komme til at lave flere fejl, hvis man vil gøre arbejdet selv. Ofte bliver det ikke lige så pænt og glat, som man ønsker.

  Korrekt maling og behandling kræver i mange tilfælde en rolig hånd og en vis hurtighed, inden malingen sætter sig. Derfor vil det for mange være en fordel at benytte en professionel maler.

   

  Får du os til at udføre opgaven, så får du et flot finish på træværket, som er med til at give et flot udtryk til et rum. Desuden medfører malerbehandlingen at rengøring bliver lettere og at træet bliver mere modstandsdygtigt.

   

  Få et uforpligtende tilbud

   

  Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores malerarbejde, så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende skriftligt tilbud. 

  Det eneste du skal gøre er at give os et kald på 24 23 68 61, skrive en mail eller udfyld vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse indenfor et døgn.

  Indhent et tilbud


   Spar 10% på din opgave

   Vil du spare penge på din maleropgave? Hvis du overlader planlægning af din maleropgave til os, således den passer ind i vores kalender – så krediterer vi med 10% rabat på din maleropgave.