Maling af trapper

Søger du et kompetent malerfirma til at maling af trapper? 

Har du en ældre eller slidt trappe i din bolig, som godt kunne bruge en kærlig hånd?

Så står vi klar til at hjælpe dig.

Få os til maling af dine trapper

Du kan med fordel få os til maling af dine trapper. Hos malermester Flemming Olsen har vi nemlig mange års erfaring med at hjælpe ejerforeninger, andelsforeninger og udlejningsejendomme med maling af trapper og trappeopgang.

Det meget normalt at en trappe med årene bliver slidt. Uanset om den går til 5 sal eller ned til kælderen, så bliver den hyppigt brugt.

I vores arbejde benytter vi udelukkende produkter fra nogle af markedets absolut bedste leverandører. Hermed opnår vi et langtidsholdbart og flot resultat.

Vi rådgiver dig naturligvis igennem hele projektet, således at vi altid opnår et godt resultat, som lever op til dine forventninger.

Modtag et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med renovering af trapper.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på maling af din trappe. Kontakt os på mobil  24 23 68 61, mail maler.flemming@olsen.mail.dk  eller ved at udfylde vores formular

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud


      Spar 10% på din opgave

      Vil du spare penge på din maleropgave? Hvis du overlader planlægning af din maleropgave til os, således den passer ind i vores kalender – så krediterer vi med 10% rabat på din maleropgave.