Maling af trapper

Søger du et kompetent malerfirma til at maling af trapper? 

Har du en ældre eller slidt trappe i din bolig, som godt kunne bruge en kærlig hånd?

Så står vi klar til at hjælpe dig.

Få os til maling af dine trapper

Du kan med fordel få os til maling af dine trapper. Hos malermester Flemming Olsen har vi nemlig mange års erfaring med at hjælpe ejerforeninger, andelsforeninger og udlejningsejendomme med maling af trapper og trappeopgang.

Det meget normalt at en trappe med årene bliver slidt. Uanset om den går til 5 sal eller ned til kælderen, så bliver den hyppigt brugt.

I vores arbejde benytter vi udelukkende produkter fra nogle af markedets absolut bedste leverandører. Hermed opnår vi et langtidsholdbart og flot resultat.

Vi rådgiver dig naturligvis igennem hele projektet, således at vi altid opnår et godt resultat, som lever op til dine forventninger.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Føl dig velkommen med pæne trappeopgange

  Pæne trappeopgange er ikke kun en æstetisk fornøjelse, men de kan også påvirke dit førstehåndsindtryk af en bolig eller virksomhed markant. En velholdt og flot malet trappeopgang signalerer ordentlighed og professionalisme, og det kan være afgørende for, om du føler dig velkommen og tryg i et nyt miljø.

  Boligforeninger og virksomheder kan med fordel investere i en renovering og maling af deres trappeopgange, da det kan øge både trivsel og tiltrækningskraft. Det kan være med til at tiltrække nye lejere eller kunder, da de får en fornemmelse af, at der bliver taget ordentligt hånd om ejendommen.

  Malermester Flemming Olsen har mere end 25 års erfaring med maling og renovering af trappeopgange i København, og kan hjælpe både private og virksomheder med at få flotte og velholdte trappeopgange. Vi tilbyder vejledning og rådgivning i forhold til farvevalg og materialer, så du kan være sikker på at få en løsning, der passer til netop din bolig eller virksomhed.

  Skab et ensformigt udtryk med maling af trappeopgange

  Som din maler kan vi hjælpe dig med at skabe et ensformigt udtryk i din trappeopgang, der passer perfekt til resten af din bolig eller virksomhed. Vi kan vejlede dig i valg af farver og materialer, så du er sikker på at få en løsning, der er harmonisk og æstetisk. Vi kan også tilpasse malingsteknikken, så den passer til den eksisterende stil og arkitektur i bygningen.

  Resultatet vil være en trappeopgang, der ser professionel og flot ud. Og det tilføjer værdi til din bolig eller virksomhed.

  Med mere end 25 års erfaring inden for maling og renovering af trappeopgange i København, kan vi hjælpe dig med at skabe et æstetisk udtryk, der understykker det unikke udtryk i boligen eller på arbejdspladsen. Kontakt Malermester Flemming Olsen i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe en flot og velholdt trappeopgang.

  Modtag et uforpligtende tilbud

  Du er velkommen til at kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med renovering af trapper.

  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på maling af din trappe. Kontakt os på mobil 24 23 68 61, mail maler.flemming@olsen.mail.dk eller ved at udfylde vores formular.

  Indhent et tilbud


   Spar 10% på din opgave

   Vil du spare penge på din maleropgave? Hvis du overlader planlægning af din maleropgave til os, således den passer ind i vores kalender – så krediterer vi med 10% rabat på din maleropgave.