Maling af vinduer

Har du brug for hjælp til maling af vinduer?

Malermester Flemming Olsen har stor ekspertise med denne type af maleropgaver.

Lad os klare arbejdet og besværet for dig!

Stor erfaring med maling af vinduer og døre

Vi har stor erfaring indenfor maling af vinduer og døre for private og erhverv. Med os kan du føle dig helt tryg, da vi altid har fokus på at levere et godt resultat, som du skal være helt tilfreds med, inden vi kører hjem.

Det er meget normalt at vinduerne med årene kommer til at falme, skalle eller se slidte ud. Det skyldes, at vi har et hårdt klima med hård blæst, regn, slud og sne i løbet af året.

Når vi maler dine vinduer og døre, så hjælper vi dig med at forlænge levetiden på dem. Ved at beskytte træet undgår du, at det bliver nedbrudt. Gøres det løbende, er belønningen smukke vinduer, der holder mange år frem. På den måde sparer du også udgiften på at skulle udskifte dine vinduer helt.

Så er dine vinduer gamle og slidte og trænger til en opfriskning, så kan Malermester Flemming Olsen sørge for at sætte dem i stand. 

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få et langtidsholdbart resultat

  I vores arbejde benytter vi udelukkende produkter fra nogle af markedets absolut bedste leverandører, så vi kan opnå  et langtidsholdbart og flot resultat.

  Du er velkommen til at kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med maling af vinduer.

  Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os på 24 23 68 61 eller send en mail på maler.flemming@olsen.mail.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi sørger for at du får svar indenfor nærmeste fremtid.

  Indhent et tilbud


   Spar 10% på din opgave

   Vil du spare penge på din maleropgave? Hvis du overlader planlægning af din maleropgave til os, således den passer ind i vores kalender – så krediterer vi med 10% rabat på din maleropgave.